Vi utvikler, planlegger og gjennomfører bæresystemprosjekter, i nært samarbeid med våre kunder

Prosjektutvikling

Vår spesialkompetanse er utvikling og levering av komplette bæresystemer til byggeprosjekter på det sentrale Østlandet. Selskapets konsept er å tilby markedets beste kompetanse innen prosjektutvikling av prefabrikkerte bæresystemer og for deretter å levere og montere komplette råbygg i kundens prosjekter.

Bæresystemene vi utvikler kan bestå av massiv tre, plattendekker og skallvegger samt prefabrikkerte elementer av stål og betong.

NBS har en egen dedikert prosjektutviklingsavdeling. Avdelingen består av prosjektutviklere med kompetanse innen konstruksjonsteknikk og statikk og med lang og bred erfaring både fra rådgiver- og entreprenørsiden. I tett samarbeid med vår prosjektavdeling innehar våre prosjektutviklere markedets ledende kompetanse innen prefabrikkerte bæresystemer.

NBS skal være kundens rådgiver og utvikler det bæresystemet som er best for kunden i hvert enkelt prosjekt. Sammen med våre kunder vurderes bærekraft/miljø, sikkerhet, tekniske løsninger og grensesnitt, samt de beste totaløkonomiske løsningene.

Vi ser verdien av å opprette dialog tidlig med våre kunder for sammen å utvikle bæresystemet som gir den beste totalløsningen for prosjektet. I samarbeidsprosjekter kan vi i en tidlig fase optimalisere bæresystemet etter ønske og behov slik at kostnadene reduseres. Vi ønsker å komme tidlig inn i prosjekter med vår kompetanse på bæresystem, for å kunne bistå kunden med å identifisere utfordringer og muligheter for bæresystemet.

Vi jobber tett med de beste miljøene i bransjen på prefabrikkerte bæresystemer og er opptatt av kontinuerlig utvikling innen miljø, HMS og kvalitet. Våre prosjektutviklere benytter BIM i sitt arbeid og utvikler seg kontinuerlig i takt med digitaliseringen i byggenæringen.

Langsiktighet og samarbeid er blant våre kjerneverdier, og har stort fokus i vårt daglig arbeid enten du er vår kunde eller vår leverandør.