Bæresystemer til boliger, næringsbygg og institusjoner.

Se noen av våre prosjekter

Våre tjenester

Vi hjelper våre samarbeidspartnere og kunder med å finne de beste tekniske, sikkerhetsmessige og kostnadseffektive løsningene til sine prosjekter. I samarbeidsprosjekter kan vi i en tidlig fase optimalisere bæresystemer etter ønske og behov, slik at kostnadene reduseres.

Norske Bæresystemer leder og administrerer prosjektene sikkert fra start til slutt. Som en del av prosjektgjennomføringen, er vårt viktigste mål at alle skal komme trygt hjem fra arbeidsplassen til sine kjære hver eneste dag. Hos oss vil du finne engasjerte medarbeidere som hjelper kundene våre med å levere gode prosjekter innen avtalt pris og tid.

Våre konstruktører detaljprosjekterer skreddersydde bæresystemer for alle typer byggeprosjekter. Vi har all nødvendig spesialkompetanse innen statikk, konstruksjon, moderne analyse- og 3D-modelleringsverktøy.

Norske Bæresystemer produserer ikke elementer selv, men baserer seg på innkjøp av prefabrikkert stål og betongelementer fra underleverandører i markedet. På denne måten sørger vi alltid for det beste produktet med riktig kvalitet til laveste pris for kunden.

Våre montasjeledere og montører har lang erfaring fra bransjen og sørger for at våre bæresystemer blir montert på en sikker og effektiv måte til avtalt tid.