Stilling ledig

/Stilling ledig
Stilling ledig2018-06-19T10:04:09+00:00

Bæresystemer til boliger, næringsbygg og institusjoner.

Se noen av våre prosjekter

Vi ekspanderer og trenger dyktige kollegaer til følgende posisjoner:

Prosjektleder

Prosjektleder

Norske Bæresystemer vokser kraftig og trenger ytterligere forsterkning av erfarne prosjektledere.

Norske Bæresystemer har bred kompetanse innen prosjektutvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt spesialkompetanse innen konstruksjon og statikk. Vi leverer komplette og optimale bæresystemer til byggeprosjekter. Prosjektene gjennomføres for de store ledende hovedentreprenørene i Norge.

Vi søker personer som kan fylle rollen som engasjerte og involverende prosjektledere som kan bidra til langsiktig kunderelasjoner og ytterligere lønnsom vekst i selskapet. Du må ha god økonomisk forståelse og en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av store underentrepriser der leveransen er komplette bæresystemer. Du vil strukturere og lede prosjektene, inkludert våre underleverandører. Du er vil være kontaktperson og vår fremste relasjonsbygger mot våre kunder.

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse med erfaring fra byggebransjen, gjerne innen oppføring av prefabrikkerte bygninger.

Selskapet har vekstambisjoner og langsiktige eiere. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Amund Moen, telefon 95120083.

Norske Bæresystemer er et norsk entreprenørselskap med 180 mnok i omsetning. Vi leverer bæresystemer til byggeprosjekter på det sentrale Østlandet og fokuserer på prosjektutvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt på spesialkompetanse innen konstruksjon og statikk. Selskapet produserer ikke elementer eller stålstrukturer selv, men baserer seg på innkjøp fra underleverandører i markedet. Vi legger stor vekt på fleksibilitet i løsninger og gjennomføring, og på å levere optimale totaløkonomiske løsninger basert på kundens ønsker og behov.