Stilling ledig

/Stilling ledig
Stilling ledig 2018-02-19T14:07:38+00:00

Bæresystemer til boliger, næringsbygg og institusjoner.

Se noen av våre prosjekter

Vi ekspanderer og trenger dyktige kollegaer til følgende posisjoner:

HMS/K leder

Vi søker HMS/K leder!

Norske Bæresystemer har bred kompetanse innen prosjektutvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt spesialkompetanse innen konstruksjon og statikk. Vi leverer komplette og optimale bæresystemer til byggeprosjekter. Prosjektene gjennomføres for de store ledende hovedentreprenørene i Norge.

Vi søker personer som kan fylle rollen som bedriftens HMS/K leder. Stillingen er vil bli nyopprettet og en av de viktigste oppgavene blir å sertifisere selskapet innen ledelsessystemene NS EN ISO 9001(kvalitet) og NS EN ISO 14001(miljø). Vider må du kunne bidra som rådgiver for daglig leder og prosjektene innen HMS og kvalitet. Du må være initiativrik og ha gode samarbeidsevner og være klar i kommunikasjonen for å få gjennomslag.

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse med erfaring fra byggebransjen, eller tilsvarende erfaring fra annen industri.

Selskapet har vekstambisjoner og langsiktige eiere. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte, kontakt Compass Human Resources ved Johnny Aastad, tlf. 909 80 198, eller Anne Marit Nærby, tlf. 924 49 114.

Se også vår stillingannonse på Finn.no.

Norske Bæresystemer er et norsk entreprenørselskap med 180 mnok i omsetning. Vi leverer bæresystemer til byggeprosjekter på det sentrale Østlandet og fokuserer på prosjektutvikling, prosjekt- og prosjekteringsledelse, samt på spesialkompetanse innen konstruksjon og statikk. Selskapet produserer ikke elementer eller stålstrukturer selv, men baserer seg på innkjøp fra underleverandører i markedet. Vi legger stor vekt på fleksibilitet i løsninger og gjennomføring, og på å levere optimale totaløkonomiske løsninger basert på kundens ønsker og behov.